A kőszívű ember fiaihoz kaphatnék segítséget?
Először is, nem olvastam el a könyvet, ugyanis 50 oldal után feladtam mert nem értettem, a válaszok viszont holnapra kellenének. előre is köszi :)
1. Baradlayné végig jelen volt a történetben. Írj 5 tulajdonságot, ami a legjobban jellemzi!
2. Melyek voltak Palvicz Mihály legfontosabb állomásai? (legalább 3)
3. Baradlayné, az egyik fia, és a menyasszonya B. Kazimir sírjánál álltak. Mit emeltek ki piros aláhúzással?
4. Kinek rendezte be Baradlayné a kastélyát?
5. Richárd szolgája volt, de inkább ő parancsolt Richárdnak, mint Richárd neki. Ki ő?
6. Ki mondta kinek: Ily három erős oszlop fönn fogja tartani azt a művet, amit én alkottam. ?
(talán B.Kazimir Baradlaynének?)
7. Kik voltak a fekete tollasok? (a maradiak vagy a haladók)
8. Kinek a segítségével tudott hazajutni a legidősebb fiú Szentpétervárról anyja hívására?
9. Kit neveztek az "öregnek"?
10. Kinek üzeni meg először Ödön, hogy kiszabadult a börtönből?
11. Kik ellen fogad bosszút Alfonsine, mikor Palvicz Ottó meghal?
12. Kitől van gyereke Alfonsinenak?
13. Ki volt Edit?
14. Baradlayné örökbe fogadta Arankát. Kinek a gyermeke volt ő?
köszönöm mégegyszer :)
nem azt várom, csak segítségek, ha nem is az összes kérdéhez. amúgy meg ez nem házi feladat.
és kerestem, de nem találtam válaszokat...
segítséget*
kérdéshez*
Én sem olvastam el. De ötös lett;D Hogy hogyan?
Figyelj!
Ha beírsz egy kérdést PONTOSAN tehát nem átfogalmazva, helyes írási hiba nélkül, a googleba, akkor kifog adni egy dokumentumot! Azt nyisd meg:D Abban van az összes kérdés válasszal. Az összes.:D
Kérem a zöld kezet*.*
köszönöm ezt is :)
megvolt a zöld kéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!