Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » L'hospital szaballyal kapcsola...

L'hospital szaballyal kapcsolatos dolgokat tudnatok linkelni? (MATEK)

Figyelt kérdés
Hogy ki talalta ki, vagy hasonlok? A lenyeg, hogy kepleteket nem irhatok bele a hazidolgozatba, csak szoveget! Nem vagyok lusta keresni, csak hat nem talalok majdnem semmit, pedig 2 A4-es oldalnyit kellene osszeszednem! koszi elore is mindenkinek
2011. jan. 23. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem könyvtárba nézelődj
2011. jan. 23. 13:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Hat a konyvtarral mar elkestem...
2011. jan. 23. 14:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem wikipédia a legjobb, ott találsz róla anyagot, arról is hogy ki után lett elnevezve. Rákereshetsz az illetőre, kicsit mesélhetsz az életéről, arról hogy hogy is kell alkalmazni ezt a szabályt stb.

Mivel matematikai témáról van szó, szerintem simán írhatsz bele képleteket. Nem azt mondom hogy fél oldalasokat, de valamennyit biztosan lehet!

2011. jan. 23. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!