Mit írjak véleménynek a dolgozatom végére a tigrisekről?
Gondoltam hogy: "Remélem tetszett a bemutatóm, és hogy sok érdekes dolgot megtanultatok a tigrisekról, hogy milyen nagyszerű állatok,....? Ide még mit írjak?
hogy sajna egyre kevesebb van belőlük ...?
Ezt így hogy fogalmazzam meg?
Hogy valami tanulság legyen a végére, mert most tanultuk az érvelő szöveget meg ilyensmiket.
Ki tud segíteni?
Másokhoz szóló befejezés:
Ilyenek hát a tigrisek, szép és érdekes állatok. Aki többet akar megtudni róluk, számos adatot és érdekességet találhat az interneten.
Egyéni véleménnyel lezárva:
Ilyenek hát a tigrisek, bemutatóm készítése során sok érdekes dolgot megtudtam róluk én is. Biztos, hogy ezentúl másképp fogok gondolni rájuk, mint eddig!
Vicces befejezés:
Ilyenek hát a tigrisek, úgy érzem, bemutatóm készítése során közelebb kerültek hozzánk. De ne feledjük, mindig legyen legalább egy rács, ami elválaszt tőlük!
Nagyon szépen köszönöm!!!
A vicces nagyon jól hangzik, kombinálni fogom a z összeset, é mégegyszer nagyon köszönÖm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!