Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mit írjak véleménynek a...

Mit írjak véleménynek a dolgozatom végére a tigrisekről?

Figyelt kérdés

Gondoltam hogy: "Remélem tetszett a bemutatóm, és hogy sok érdekes dolgot megtanultatok a tigrisekról, hogy milyen nagyszerű állatok,....? Ide még mit írjak?

hogy sajna egyre kevesebb van belőlük ...?

Ezt így hogy fogalmazzam meg?

Hogy valami tanulság legyen a végére, mert most tanultuk az érvelő szöveget meg ilyensmiket.

Ki tud segíteni?

2011. jan. 9. 13:39
 1/3 anonim válasza:
Remélem, sok érdekeset megtudtatok a tigrisekről, ezekről a csodálatos állatokról, amiknek sajnos egyre inkább csökken a számuk. Ezért óvjuk és védjük környezetünket, hogy még az unokáink is élvezhessék például egy ilyen gyönyörű tigris látványát.
2011. jan. 9. 14:03
 2/3 vurugya béla ***** válasza:

Másokhoz szóló befejezés:

Ilyenek hát a tigrisek, szép és érdekes állatok. Aki többet akar megtudni róluk, számos adatot és érdekességet találhat az interneten.

Egyéni véleménnyel lezárva:

Ilyenek hát a tigrisek, bemutatóm készítése során sok érdekes dolgot megtudtam róluk én is. Biztos, hogy ezentúl másképp fogok gondolni rájuk, mint eddig!

Vicces befejezés:

Ilyenek hát a tigrisek, úgy érzem, bemutatóm készítése során közelebb kerültek hozzánk. De ne feledjük, mindig legyen legalább egy rács, ami elválaszt tőlük!

2011. jan. 9. 14:08
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!!!

A vicces nagyon jól hangzik, kombinálni fogom a z összeset, é mégegyszer nagyon köszönÖm!

2011. jan. 9. 17:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!