Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Miről írjak Székesfehérváron...

Miről írjak Székesfehérváron belül? (SOS)

Figyelt kérdés
Töriből van egy olyan házi, amiben saját városunk-ból, -ról kéne írni. Tehát a kérdés: Mit ajánlotok miről írjak? Egy adott témában belül kell részletesen kifejteni amit választottunk(5 gépelt oldal).Ajánlásotok mellé esetleg ha tudtok, akkor linket is küldhetnétek.Mint írtam sürgős, január közepe határidő, addig kell leadni. Úgyhogy várom a jó ötleteket.:D, Ja és előre kösz
2011. jan. 9. 12:23
 1/5 A kérdező kommentje:
Sürgős lenne :(
2011. jan. 9. 15:49
 2/5 anonim válasza:

[link]

[link]

pluszba odaírhatod, hogy hol található, meg mit tudom én. Az a baj hogy nem sok van róla. De kitalálhatsz egy történetet is, hogy te ott jártál és írd le az élményeidet meg ilyenek...

2011. jan. 9. 16:04
 3/5 A kérdező kommentje:
ok , kösz de csak magáról a nyers anyagról lehet írni, semmilyen félrebeszélés nem lehet.:(
2011. jan. 9. 21:19
 4/5 anonim válasza:

az kár, pedig az a legjobb módszer:D

nincsmit!!:D

2011. jan. 11. 19:06
 5/5 nikolett_98 válasza:

nem tudom,hogy még érvényes e,de itt vannak ötletek ;

~keletkezése

~híres személyek

~nevezetességek..

és ha ezeket egyenként hosszan leírod,megvan a hosszú fogalmazás ;)

2011. jan. 23. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!