Linkelnétek leírásokat?
Figyelt kérdés
érzelemdús leírást kell írnunk. nekem meg az írói (irodalmi írói) képességeim valahol a nullánál vannak. :S
legalább hogy kb. miket kellene írnom.
16/L
2010. dec. 13. 15:12
2/5 A kérdező kommentje:
lrírni nem tudom őket. főleg nem egy tárggyal kapcsolatban. :S
2010. dec. 13. 15:28
3/5 anonim válasza:
Képzeld el azt, hogy a barátnődnek meséled el, mit gondolsz. Aztán írd le azt, csak hagyd ki a csúnya szavakat. :-)
4/5 anonim válasza:
Alma
Tegnap láttam egy almát a zöldségesnél, gyönyörű alma, volt. Szeretem az almát, sőt imádom. Fagyos szél fújt kint de én, ahogy az almára néztem, rögtön éreztem a nyár tüzes forróságát. Az édes, illatos nyári alma zamata elöntötte a számat. Számomra a nyár minden csodáját és gyönyörét az alma testesíti meg.
Ilyesmi. A lényeg, hogy cselekmény alig, jelzők, halmozott jelzős szerkezetek viszont bőven legyenek benne.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi. :)
2010. dec. 14. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!