ötleteket várok egyetemi közgáz beadandóhoz: Háztartásom az elmúlt 15 évben a címe. Adnátok ötleteket?
19 éves vagyok, nem közgáz a fő szakom, ez nálunk csak egy kevésbé fontos kiegészítő tárgy.
képekkel együtt kb. 12 oldalt kéne írnom erről a témáról, de fogalmam sincs, hogy mit.
ennyi idősen nem igazán értek a háztartáshoz, nem éltem még egyedül, a szülei intéztek mindent, nem tudom, hogy 15 éve mire költötték a pénzt, stb.
miről írhatnék szerintetek?
tudod éppen azért kéne neked írni, mert te kaptad a beadandót, vagy a 4. főiskolát csinálod zsinórban és már 15 éve neked kéne intézni a háztartást, vagy mi? :D
le kéne írnod, tételesen, hogy hogyan alakul a háztartásod, és itt nem csak a rezsi fizetésére gondolnak, mert pl. az is munka, ha segítesz jóanyádnak elrakni a befőttet, csak az nem számít bele pl. a GDP-be, mert nem fogjátok eladni, gondolom ilyenekre kíváncsiak, aztán lehet, hogy hülye vagy :)
viszont azt sose értettem, hogy ha ilyen pihent címeket találnak ki beadandónak, akkor mi az istennek egyáltalán a beadandó... na mindegy..
második: nem is azt kértem, hogy valaki írja meg helyettem, csak ötleteket...
valóban hülye téma és cím, ráadásul 12 oldalban...na mindegy, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!