Tudna segíteni valaki? Correct the mistakes, as in the example.
Figyelt kérdés
1;My new car is fastest than my old one.-->faster
2;Alex is short than Tom.
3;She's prettyer than her sister.
4;Edinburgh is much smallest than London.
5;Egypt is the fascinating country.
6;The Eiffel Towel is the more famous tower in France.
7;Is Rome old than Venice?
8;That is a very nicer dress.
2010. nov. 24. 16:25
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Correct the mistakes, as in the example. - Javítsd ki a hibákat a példa alapján. Tessék, majd tge megoldod, nem valami nehéz, nem fogom megírni helyetted a házit, nekem is van épp elég szal..
3/8 anonim válasza:
2. shorter
3. prettier
4. smaller
5. nem kell a the
6. the most
7. older
8. nice
4/8 anonim válasza:
2 - shorter
3 - more pretty
4 - smaller
5 - the helyett a
6 - most famous
7 - older
8 - nicer helyett csak nice
5/8 anonim válasza:
2., -> shorter
3., -> prettier
4., -> smaller
5., -> the most fascinating
6., -> the most famous
7., -> older
8., -> nice
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:):) (aki írta,hogy nem írja meg a házimat,nem neked szólt a kérésem,hanem annak,aki van olyan kedves és segít)
2010. nov. 24. 16:41
7/8 anonim válasza:
Az nem segít rajtad semmit, ha megíratod mással. Én nem tanultam sose angolt iskolában, csak önszorgalomból pár hónapig, mégis megtudom oldani ezt csukott szemmel is akár.
8/8 anonim válasza:
éppez, csak a javadat akarom, amugy meg ez elég egyszerü, de azért leforditottam hátha még a kérdést sem érted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!