Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Segítség, tudtok ajánlani...

Segítség, tudtok ajánlani számológépet?

Figyelt kérdés
Olyat, ami tud számolni másodfokú megoldóképlettel, számol móduszt mediánt és a legfontosabb SZÓRÁST. A mostanim csak átlagot tud meg terjedelmet, azt meg anélkül is ki tudom számolni, de a szórásnál nem lesz időm érettségin behelyettesíteni húszmillió soros képletbe.

ma 08:01
 1/4 A kérdező kommentje:
Amúgy a mostani számológépem: Sharp EL-531TH. Találtam hozzá kettő használati útmutatót, de egyikbe se találtam, ha esetleg valaki mégis tudja hogy kell azt megköszönném.
ma 08:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Azóta megnéztem sehogy sem tudja számolni, de szerencsére a szórást viszi, de a másodfokút meg nem. Módusz meg medián nem kell csak nem adnak érettségin olyan hosszút, hogy ne látnám át.
ma 08:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Casio 991 ce x, amit keresel. Viszont minél hamarabb szerezd be, mert be kell gyakorold a használatát.
ma 08:48
 4/4 Kólauborkával ***** válasza:
Illetve figyelj, hogy engedik-e használni érettségin. Általában annyi időd van, hogy gép nélkül is megoldhatóak, de lelki stresszt tud jelenti a hiánya, szóval vigyél magaddal több számológépet is, ha egyikkel gond lenne ne kelljen stresszelni.
ma 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!