Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Melyik értelmezés jó a kérdés...

Melyik értelmezés jó a kérdés szerint?

Figyelt kérdés

12 soros verset kell írni hétfőre Arany János Toldi c. műve alapján. A tanár ezt a feladatot adta: Miért ne hűsölnének a béresek a forróságban?

Én írtam egyet, de kiváncsiságból írattam a Chat Gpt-vel is. Ez úgy írta meg, hogy hűsölés helyett dolgozzanak, mert úgy lesz jó.

Én meg úgy írtam, hogy hűsölnek, mert miért ne, ha megtehetik.

#Toldi #első két versszak
tegnap 13:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés azt sugallja, hogy igen, megtehetik, és arra keresel érveket, amelyekkel alátámasztod ezt.

Szerencsésebb beleírni, hohy szieszta idején.

tegnap 14:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Én is így írtam, meg azt is, hogy délidő van, meg lusták, és nincs ott a gazda sem. 😊

Köszi a válaszod! 🤍

tegnap 14:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Hááát, én elég földhözragadt vagyok ahhoz, hogy azt mondjam, azért, mert dógozniuk kéne. Üresen meg félig rakottan ott ádigának a nagy szénás szekerek... (a lusták meg a nincs ott a gazda teljesen jó érv:)
tegnap 17:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A te értelmezésed a jó. Hajrá, lehet kifogásokat gyártani!

Pirospont a tanárnak is jár, tőlem, az ötletes feladatért.

tegnap 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!