Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » A tanárok miért ígérték meg,...

A tanárok miért ígérték meg, hogy amennyiben minden dolgozatot megírunk decemberben, akkor januárban kevesebbet fogunk írni?

Figyelt kérdés

Utolsó héten szünet előtt minden tantárgyból nagy témazáró dolgozatot írtunk, plusz kb. mindenből még egy röpdolgozatot is. Ehhez képest január 1. és 2. hete duzzad a témazáróktól... Mindegy, hogy két hetes anyag, abból is témazárót iratnak ugyanúgy egyszerre, sokszor egy napon.

Pedig megígérték, hogy akkor nem fogunk belerokkanni a témazárók sorába félév előtt, szünet után, ha megírjuk őket szünet előtt...

Mégis miért?

ma 13:42
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Nem tök mindegy, hogy 20 jegy mellé kapunk-e még kettőt?? Lazán le lehetne zárni minket...
ma 13:50
 2/16 anonim ***** válasza:
86%
Esetleg azért, mert I. félév zárása van és valakiknek így igyekeznek esélyt adni a jegyek korrigálására?
ma 13:51
 3/16 A kérdező kommentje:

#2.

Akinek 20 jegye négyes, annak nem fog dönteni még két plusz jegy, amit lehet, hogy még el is szúr. Másrészt akkor miért nem javítási lehetőség azoknak, akik kétesre állnak?

ma 13:53
 4/16 A kérdező kommentje:
Ha már megígérték, akkor illene betartani... Tekintve, hogy megkérdeztek minket, hogy megírjuk-e szünet előtt a témazárókat, mert akkor nem kell sokat írni szünet után.
ma 13:54
 5/16 anonim ***** válasza:
De lehet, nem mindenkinek 20 jegyből 20 azonos...
ma 13:54
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Így akarnak titeket felkészíteni a téli vizsgaidőszakra, hogy a szezonális krónikus stressz, ideggörcs és pánikrohamokhoz már azelőtt hozzászokjatok, hogy felvettek volna titeket az egyetemre (spoiler, ehhez nem lehet hozzászokni és csak rosszabb lesz.) Kitartást, puszi!!!

Viccet félretéve, ha december végén is írtatok, meg most is, az azt jelenti, hogy kb. 1 hetes anyagból írhatsz 200%-os jegyet, ilyen könnyű még sohanemvolt javítani az átlagodon!

ma 13:56
 7/16 A kérdező kommentje:
Tekintve, hogy megkérdeztek minket, hogy megírjuk-e szünet előtt a témazárókat, mert akkor nem kell sokat írni szünet után. Illene betartani. Volt tárgy, amiből épp ezzel cs*sztem le az átlagom. OKTV-pályamunkát írok, azt hittem, hogy koncentrálhatok arra, szünetben, meg most, félév előtt, mert mindent megírtam.
ma 13:56
 8/16 A kérdező kommentje:

#6.

Több tárgyból 5,00-ra álltam, most meg volt, amiből még hármast is bekaptam. Gondolta volna a fene, hogy a karácsonyfa alatt is ezeket a sz@rokat kellene tanulnom OKTV mellett. Elég volt, hogy a szünetem elment OKTV-re, szóval eleve nem tudtam kipihenni magam.

ma 13:58
 9/16 anonim ***** válasza:
65%

Egy tanulság: óráról-órára tanulni kell!

Valahogy sejtettem, hogy ez a gond, hogy emiatt beszereztél rossz jegyet, mert hátradőltél és nem csináltál semmit!

Ha ez így van, meg is érdemled!

Jó lenne tanulni az esetből...

ma 14:00
 10/16 A kérdező kommentje:

#6.

Egyetemen nem három hónapon át tart a dolog, hanem januárban van, plusz február elején.

ma 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!