Segítene valaki olvasmányokat választani? Küldenék egy listát, amik közül lehetne választani és pár szóban (vagy akár terjedelmesebben is) megindolná hogy mért jó, miért szereti azt a könyvet és kedvet csinálna hozzá
Wolf Haas - Jöjj, édes halál
Ezen a könyvön betegre röhögtem magam. Eredetileg még németül olvastam, de most láttam, hogy megjelent magyarul is. A története elég nagy hülyeség, de az író stílusa nagyon egyedi, meg egy kicsit megismered az osztrák kultúrát is!
köszönöm, de egy listáról kellene választani :)
küldjétek el az email címeteket privibe v ahogy gondoljátok, és arra elküldöm a 108könyvből álló listát :)
Házi feladat? Mert akkor nem hiszem el, hogy a 108 könyvből egyet sem olvastál...
Vagy ha mégsem, akkor olvasd el. Miért akarod mással megíratni? Nincs rá időd? Nincs hozzá kedved?..
mivan???? nem... van 108 könyv és abból 6ot kell választani (sőt nem is kell, csak lehet,mert szorgalmi),h melyiket olvasom el... valószínű,hogy abból a 2mondatból amit a többi kommentelő ír nekem kedvcsinálónak majd megtudom íni az olvasónaplót?!
csak ötleteket kértem,hogy melyik jó könyv, a házit énfogom megcsinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!