Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mely TEN folyosók mennek át...

Mely TEN folyosók mennek át Svédországon?

Figyelt kérdés
Az házi, hogy jellemezzük egy ország közlekedésföldrajzát, 2 féle közlekedéstípusról kell írnunk. A problémám az, hogy nem igazán találok adatot Svédországhoz a TEN folyosók kapcsán. Kérem valaki írja meg, hogy mely svéd települések csatlakoznak be melyik TEN folyosóba vagy csak azt írja meg, hogy hol találok ezzel kapcsolatban információt, nagy segítség volna!

ma 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez egy magyar web oladal. .hu-ra végződő magyar weboldal. Épp ezért nem hiszem hogy itt valaki is tud Svédország földrajzában segíteni. De tud már azt is meg kérdem mi az a TEN folyó? Szerintem rossz helyen teted fel a kérdést! Csak azt tudom hogy a szomszédos Norvégia főleg a középső része és az északi része tele van hegyekkel. Ennyi a földrajz ismeretem, a skandináv félszigetről.
ma 11:29
 2/3 anonim ***** válasza:
1-es voltam. Még csak annyit hozzá tennék tudod a google a barátod. Illetve a wikipédia. Próbálj meg a wikipédiát és a googlet!
ma 11:32
 3/3 anonim ***** válasza:
ma 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!