Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Egyetemi pókeres projekt...

Egyetemi pókeres projekt munka? Többi lent:

Figyelt kérdés
Egyetemre egy csapattal készítünk és egy póker alkalmazást telefonra (Android studio, java). Tudnátok tippeket adni, hogy hogyan lehetne egyedivé tenni, mi hiányzik a most megtalálható póker játekokban, és amit készítünk az mivel legyen több?

szept. 10. 15:23
 1/7 anonim ***** válasza:
58%

"mi hiányzik a most megtalálható póker játekokban"

A csaj, aki vetkőzik.

szept. 10. 15:45
 2/7 anonim válasza:
72%
Mármint ez ilyen játék, ahol a gép ellen játszol? Vagy mások ellen pénzért, mint pl Pokerstars?
szept. 10. 17:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Mindkettőt terveztük,de csak játék pénzzel.
szept. 10. 17:15
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

Nagyon egyszerű lenne a open ai integráció. Nyílván utasításokkal meghívnátok egy "betanított" modelt, de ha elég jól bekonfiguráljátok. Például megadjátok neki, hogy milyen formátumban milyen válaszok közül választhat és csak a választ adja vissza.

Akkor simánt tudtok egy nagyon sufituning "ai" elleni küzdelmet beletenni. Vagy pedig mondjuk tanácsokat adni a felhasználónak a helyzetében, ha 30 másodpercnél tovább gondolkozik vagy éppen a felhasználó is kérhet tanácsot stb...

Egy rettenetesen egyszerű dolog, de mégis nagyot üt.

szept. 10. 19:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tipp adást még egyetlen kártyajátékban sem láttam, pedig nagyon fun lenne. Persze ne mindig csak jó tippeket adjon.
szept. 11. 09:05
 6/7 anonim válasza:
Bad beat jackpot? Csak valódi pénzesben láttam eddig.
szept. 11. 09:45
 7/7 anonim válasza:

Azta .Nem könnyű kihívás elé állítottak benneteket. Ez melyik egyetem projekt munkája? Már csak a jelenlegi szerencsejáték szabályzás miatt. Furcsa, hogy egy Magyar egyetem ilyen munkát kér. Bár a Magyar licenszes engedéllyel rendelkező az ok, de gondolom nem az a cél?

Mármint a Magyar szerencsejáték szabályzótól engedélyt kapni , mert az szinte lehetetlen kategória földi halandónak. Kiváltságosok terepe. :)

Érdekes, hogy szerencsejáték kategóriában próbálgatják a tudásotokat DE ARRA GONDOLOK VALAMI TESZTMUNKA. Így sem lesz szerintem könnyű újdonságot, innovációt belevinni. Élesbe beröffenteni meg szerintem nem engedik VR zseton ugyanis vásárolható, amit beleépíthettek, de azokra is tuti vannak törvényi szabályzások. (de lehet tévedek)

És Oké hogy virtuális zseton, más nevén játékpénzben lehetne játszani. És valószínű , béta verzióig kellene eljutni, ezt csak feltételezem .

Az alapprogram megírása is igen komoly kihívásokat jelenthet, még MI AI használatával is, persze a programozói képességeiteket nem tudhatom. (lesz benne feltételezhetően bug rendesen) Ezért szoktak inkább a külföldi "új" gambling oldalak is már kész licenszes programokat venni (Persze az úgynevezett "új" oldalak bizonyos tulajdonjoga leginkább a Pstarshoz köthető, nem véletlen) :) :)

Márpedig ha újdonságot akarok belevinni, valami új kreatív Pókerrel kapcsolatos dolgot , egy jól működő alapprogramot kell írni. Anélkül nem tudtok kreatív újdonságot tartalmazó lobbyt tervezni írni az alapprogramhoz. A lobbynál már lehetne újdonságokban gondolkozni. Bár a Pstars lobby ját úgy hallottam eléggé megbonyolították . Pár hete pont azt olvastam a régi verzió jobb volt, oda lehetne esetleg , a legörgethető fülekhez valós idejű leosztás számlálót beépíteni (segédprogram használatát tiltani) és x leosztásonként valami jutalmat adni. Pl x mennyiségű lejátszott party után játékzsetont lehetne nyerni. Ugye A Pstar számolja a leosztásokat és minél többet játszol annál magasabb párokat rakhatsz ki a kliensed mellé (22-AA-ig)

Ehelyett lehetne olyat például hogy ha MTT versenyen final table, döntő asztalhoz jutsz , egy bizonyos időre ,de ne véglegesen (1 hét - 1 hónap)

kirakható lehessen a kliens mellé valami jó logó ami mutatja az eredményed

de ne véglegesen , hanem egy meghatározott időre, hogy ösztönözzön arra hogy újra elérj döntő asztalba és akkor egy más típusú logó lenne egy bizonyos időre. És mivel játékzsetonról van szó úgyszintén x leosztásonként és MTT bubble fázisba érve egy automatikus sorsolás indulna be és az aktuális játékzseton egyenleged -- mondjuk minimum 10% maximum-40 %- sorsolná ki.

Úgyis JÁTÉKZSETON NEM LEHET kenyeret se venni rajta. :):) Úgyhogy én úgy állítanám be , hogy jó sok virtuális ,játékzsetont sorsoljon ki. Hagy lehessen egyre magasabb játékzsetonos téten játszani , játékzseton vásárlása nélkül. Hagy játszanak úgyis csak játékzseton . VALODI PÉNZRE NEM LEHETNE BEVÁLTANI . Teleraknám különféle versenykuponokkal, és azokat x lejátszott leosztásonként, vagy All-in emelés után ha van megadás a győztes rögtön kapna valamilyen jutalom kupont. (természetesen játékpénzben)

VISZONT A JÁTÉKIDŐT korlátoznám 24 órán belül csak bizonyos mennyiségű leosztást lehetne játszani vagy egy bizonyos időkorlátot határoznák meg, mert a játékzsetonos játékra is "rá lehet kapni" ami nem jó.

A dobható virtuális tárgyak (throwables) helyett mivel azt már Pstars megalkotta -- ugyanúgy lennének kihívások -- és mondjuk ha teljesítesz egy játékzsetonos kihívást a beállítások menüben aktiválódna valamilyen különleges kártyalap , háttér különböző jelöléssel , hogy az ellenfelek lássák. Oké hogy rendesen karban kellene tartani az oldalt , és rengeteg frissítést igényelne , hogy mindig új és változatos grafikájú dolgokat lehessen beállítani . Az is igaz , hogy ezek közül sokat simán lehetne adni a regisztrációkor is alanyi jogon. De a Pstars és Pl a GG már úgy lefedett mindent, a brutális mennyiségű programozóval fejlesztővel, hogy szerintem igazi újdonságot nagyon nehéz kitalálni. A különböző vetkőzős dolgok lehet az online poker asztalnál újdonság lenne , de olyat lehet nézni máshol is. :)

És mindezek mellett az elkészült programot tesztelni is kellene. Az meg valódi játékosokkal volna célszerű. Botok játszatásával lehetne gyorsítani a tesztelést, de egy béta verzió -- valódi játékosok, és bot használatával

bezavarná a teret.

Az az igazság hogy nekem az igazi poker élményt az élő poker adta és adja most is . Nem gond , ha nem fullosak az asztalok , lassabb a dealer , az sem gond ha a haverokkal egy összecsukható asztalon játszunk , egy középkategóriás plasztik paklival, "fityinges" téten.

Online poker kényelmes , osztások gyorsak és még rengeteg előnye van, akár mikro tétben is élvezhető. :)

De még sincs meg az az érzés, mint élőben.

Tisztelt kérdező, én őszintén sok sikert kívánok a LEGÁLIS ,,,Egyetemi pókeres projekt munkához,,,,

Lehet tényleg sikerül valami sikeres, különleges fejlesztés.

Aztán lehet változnak a jelenlegi dolgok , szabályok, és egy sikeres biznisz lesz belőle. ♦♣♥♠

szept. 11. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!