Mire használták az Egri csillagok utolso fejezeteben a szurkot?
Figyelt kérdés
aug. 22. 23:19
1/16 anonim válasza:
Olvasd el. Nem szégyenled magad, hogy 2,5 hónap alatt nem voltál képes elolvasni ezt az izgalmas történelmi kalandregényt?
Van eszünkben egy ilyen lusta alak helyett megoldani a feladatot.
3/16 1112 válasza:
utolso fejezeteben?
Azt még pont van időd,az egy darab fejezet.♥ (Én már nem emléxem)
4/16 A kérdező kommentje:
Elso valaszolo! nagyon messze kovetkeztetsz,nagyon kevesbol.Elolvastam az utolso fejezetig,a nyar elejen,az anyam allt felettem. Szeretek is olvasni,de ezt csak azert olvastam,mert kotelezo volt. Ezert nem maradt meg sok minden,mert nem nyerte el a tetszesem. Pont azert irtam, hogy ne kelljen ujra olvasnom. Az olvasonaplom is kesz,de abban nem kellett irni rola. Most olvastam lehetseges kerdeseket,hogy felfrissitsem a tudasom es erre nem tudtam a valaszt.
aug. 22. 23:42
5/16 anonim válasza:
Na jó, segítek. Arra, amire a levest.
6/16 anonim válasza:
Azzal szurkoltak az egri vitézeknek hogy ők győzzenek nehogy a törökök.
7/16 A kérdező kommentje:
Remek. 😀😀😀😀😀
aug. 23. 02:39
8/16 A kérdező kommentje:
Megették? Hogy? És kik? A magyarok? Törökmézet csináltak belőle? 😀 mindegy, holnap ujra olvasom..
aug. 23. 03:07
9/16 anonim válasza:
Ne már! Elolvastad, és olyasmi maradt meg benned, hogy ostromkor békésen levest kanalazgatnak? Tán még meg is kínálják az ostromlétrán felérkező törököket? Az elsők persze még forrón kapják... Használd a képzelőerődet. Mégis mit csinálhatnak forró levessel, forró szurokkal egy ostromlott várban, miközben a törökök másznak felfelé piszkosul a falakon? (De ha belenézel a film ostromjelenetébe...)
10/16 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak írtam. :D már meg van, hajnalban újra olvastam az utolsó fejezetet. De köszönöm a választ.
aug. 23. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!