Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Ha a víz fajsúlya 9,807...

Ha a víz fajsúlya 9,807 kN/m³, akkor 1 kiló víz hány gramm?

Figyelt kérdés
aug. 5. 20:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Hogy nem viszonylagos, nincs benne olyan, hogy attól függ...

Hogy mennyi a párizsi szelete azt a mérleg dönti el. A mérlegnek vannak szignifikáns számjegyei és hibahatára. Azért a digit gépek már bőven képesek grammban mérni.

Így megkapod, egy szelet párizsi hány g.

És mint mondtam, mivel ha esik, ha fúj, 1kg mindig 1000g, azért mindig átváltható. S mivel egzakt tuomány, nincs ez alól kivétel!

aug. 6. 08:52
 12/25 A kérdező kommentje:

"A kérdező csak meddő vitát generál. "

Nem generálok vitát. Ha szerinted a kérdésekre válaszolni az vita, akkor ne felelj. Ennyi.

aug. 6. 08:54
 13/25 A kérdező kommentje:

"És mint mondtam, mivel ha esik, ha fúj, 1kg mindig 1000g, azért mindig átváltható. S mivel egzakt tuomány, nincs ez alól kivétel!"

Ezt nem értem miért kell bizonygatni. Cáfoltam valahol?

aug. 6. 08:55
 14/25 A kérdező kommentje:

"OFF: én tudok 1 grammos párizsit vágni. Akár 1000 darabot is."

De akkor azt nem parizsinak mondjuk, hanem párizsiszeletnek.

aug. 6. 08:56
 15/25 anonim válasza:
1 kg az 1000gr,lehet az víz vagy vas akár oxigén is! Az 1 kg minden esetben 1000 gr! Nem tudom hány éves vagy,de a matek nem az erősséged!
aug. 7. 04:20
 16/25 A kérdező kommentje:
15 most aztán jól odamondtad. Szégyellem magam. :)))
aug. 7. 09:28
 17/25 anonim válasza:
0%
1,017
aug. 7. 10:04
 18/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, a 13 alatti megjegyzésedben azt kérdezted, hogy cáfoltad-e valahol azt, hogy 1 kg mindig 1000 g. Nem cáfoltad, de olyan badarságot kérdeztél, hogy 1 kg víz hány gramm. Ennek semmi köze a fajsúlyhoz.

Jól jegyezd meg, hogy 1 kg pehely, 1 kg ólom, 1 kg víz mind-mind 1000 g.

aug. 8. 07:43
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Jegyezd meg, badarságot nem lehet kérdezni, csak válaszolni.

A kérdés legtöbbször arra irányul, hogy valamit szeretnék megtudni, amit nem tudok.

aug. 8. 09:03
 20/25 anonim ***** válasza:
Igazad van. Akkor úgy értsd, hogy hülyeséget kérdeztél.
aug. 8. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!