Hol tudnék megtanulni integrálni?
Figyelt kérdés
A matek 1-et és a matek 2-t végigcsináltam úgy, hogy az integrálásokhoz a vizsgán egy szót sem tudnam szólni, viszont a matek 3 elvileg kőkemény integrálás lesz. Hol tudnám behozni a lemaradásomat? Nem jegyzeteltem órákon, szóval a jegyzetek kilőve.2024. júl. 13. 21:03
1/6 anonim válasza:
Talán rájössz ebből, hogy nem véletlen a jegyzetelési lehetőség órákon...
Magántanár, kemény 10ezrek kiadása indokolt lehet lustaságodért
2/6 anonim válasza:
Kellene tudni, hogy mennyire kell majd neked matek 3-on az integrálás.
A Thomas-féle kalkulus I.-II-III.-at tudom neked ajánlani, pdf-ben is megtalálható. Ha jól rémlik, az I.-ben csak a határértékszámítás és a deriválás van csak, a másik két kötetben viszont már mindenféle integrálok vannak, szóval én ezek beszerzését ajánlom elsősorban.
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Bárczy Barnabás: Integrálszámítás. Mindenki ebből tanul.
6/6 anonim válasza:
mateking.hu oldalon, vagy fb oldalukon is kérdezhetsz tőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!