A következő kérdésekre kell válaszolnom de egyikre sem tudom a választ. (Történelem) Mik a válaszok?
Figyelt kérdés
Milyen fő törekvései voltak a Magyar Nemzeti Tanácsnak
1918 őszén?
Értékeld Károlyi Mihály bel- és külpolitikai tevékenységét!
Hogyan történt Magyarország megszállása a Károlyi-féle
időszakban?
Milyen előzmények vezettek a proletárdiktatúra létrejöttéhez?
Sorold fel a tanácskormány intézkedéseit!
Foglald össze, milyen politikai változások voltak 1918 és
1920 között!
Hogyan változott az ország államformája az emlitett időszakban?
Nagyon fontos lenne segítsetek kérlek!
2024. márc. 24. 13:08
1/5 anonim válasza:
A gimiben a chatgpt, gemini és társai nincsenek még elterjedve?
2/5 Gyula__ válasza:
Javaslom a történelem tankönyv tanulmányozását. Általában ezt a módszert szokták használni.
3/5 A kérdező kommentje:
Onnan néztem, de konkrét válaszok ottsincsenek, a chat gpt pedig hülyeségeket írt
2024. márc. 24. 14:36
4/5 anonim válasza:
Nekem a Gemini tökéletesen megválaszolta, és csak bemásoltam a kérdésed szóról szóra...
5/5 anonim válasza:
(Bocs, tudom, nem hasznos a válaszom, de azért megnézném azt a töri könyvet, amelyikben a lecke kapcsán nincsenek benne pl. a tanácskormány intézkedései... - egy volt töri tanár)
...
úgy látom, a Wiki elég szépen hozza - alapnak az se rossz, ha már a tankönyvből kimaradt az anyag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!