Választanom kell az alábbi 5 olvasmányból, hogy melyiket olvassam el. Melyik lenne a legkönnyebb esszéírásra?
Figyelt kérdés
Vörös és Fekete
Goriot apó
Bűn és Bűnhödés
Üvöltő Szelek
Anna Karenyina
2023. márc. 17. 11:13
2/8 anonim válasza:
Bármelyikből 100 féle esszét lehet írni. Ezek közül csak a Vörös és feketét nem olvastam. Az Anna Karenina szerintem kifejezetten jó (de talán az az egyik leghosszabb), a Goriot apó és az Üvöltő szelek olyan semmilyen (de lényegesen rövidebbek), a Bűn és bűnhődés szerintem kifejezetten rossz (és hosszú is).
3/8 anonim válasza:
Írni bármleyikből lehet, azt Te tudod, milyen háttértudásod, affinításod van az egyes témákhoz.
De nyílván akkor már úgy igényes, ha előtte végigolvasod a művet, akkor pedig érdemes a rövidebbekből választani.
5/8 anonim válasza:
Nekem ezek közül az Üvöltő szelek a kedvencem.
18/L
6/8 anonim válasza:
Karenyina?
Nekem is az Üvöltő szelek a kedvencem.
Ha nekem kellene írnom, ezt választanám.
7/8 anonim válasza:
Ha csak megúszni akarod (ami a kérdésből úgy tűnik), akkor válaszd a legrövidebbet és kész.
8/8 x0 válasza:
Elvileg ezek olyan kötelező olvasmány szerűségek, azokról meg szokott lenni rövid összefoglaló elemzés: jóval rövidebb mint az olvasmány, töredéke, és ha odafigyelve elolvasod, nem jönnek rá hogy nem olvastad az olvasmányt, csak a rövid összefoglalót. Kötelezők röviden címen is lehet. Akár mind a 5 összefoglalóját elolvashatod, utána majd eldöntöd melyiket választod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!