Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Ha matematika érettségit...

Ha matematika érettségit visszamenőleg megcsináltam 2010ig?

Figyelt kérdés

És az összes feladatot megcsináltam, most már annyit gyakoroltam ezeket a feladatokat, hogy ránézésre megmondom, hogy kell megoldani.

Illetve utolsó 4 évben már átírtam az adatokat,és úgy is megoldottam, így reális lehet a 25% matek érettségin?

2023. febr. 10. 16:23
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Mindent sikerrel megoldottam!(valamelyiket többszöri probálkozásra)

Csak függvénytábla(sárga),és számológépet használtam!

2023. febr. 10. 16:47
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
És mi alapján feltételezed a 25% körüli eredményt? Ezt is fejtsd ki légyszi. Ennyire szorongós vagy? Ennyire lassan oldottad meg otthon a feladatokat?
2023. febr. 10. 16:52
 13/23 A kérdező kommentje:

Na most megnéztem 2018. 17.feladatát a-b feladatot 9 perc alatt oldottam meg.

Igazából igen szorongok,és félek a matektól :( tanár se támogató jellegű

2023. febr. 10. 16:54
 14/23 anonim ***** válasza:
Meglesz, nem tudom mit aggódsz.
2023. febr. 10. 16:57
 15/23 anonim ***** válasza:
Dolgozatoknál előfordul, hogy otthon tudsz mindent, ott helyben leblokkolsz, nem tudod a 2-est sem megszerezni?
2023. febr. 10. 16:58
 16/23 anonim ***** válasza:

Ha minden feladatot meg tudtál oldani, akkor biztosan sikerülni fog, valószínűleg 2-esnél jobbra is. Látod, hogy azért hasonlóak a feladatsorok, ha ezekkel nem volt probléma, akkor menni fog, megbukni biztos nem fogsz. Max ha lefagysz és nem csinálod meg őket. Ne stresszelj rá, tudom, hogy a tanárok hajlamosak hatalmas ügyet csinálni belőle, de az érettségi azért nem olyan nehéz és 2-est könnyű összeszedni, 25% nagyon kevés. Neked meg ennél jobban megy.

Csinálj meg egy feladatsort úgy, hogy állítasz be időkeretet, aztán számold ki hány pontot kapnál. Ha bőven megvan, akkor nincs okod stresszelni.

2023. febr. 10. 17:00
 17/23 A kérdező kommentje:

Dolgozatoknál előfordul, hogy otthon tudsz mindent, ott helyben leblokkolsz, nem tudod a 2-est sem megszerezni?

Nincs, általánosságban elmondható, hogy 4-esnél nincs rosszabb jegyem idén.

Így néz ki a mostani jegyeim: Szeptemberben volt egy szintfelmérő tavalyi anyagból az 4-es lett.

Utána volt egy TZ valszámból az 5ös lett.(elvileg ez kettő jegynek számít)

Utána volt egy röpdolgozat kombinatorikából, ott kicsit gyengébb volt a teljesitmény épphogy 4-es.

Utána volt egy kombanatorika dolgozat az sima 4es.

és most volt még egy dolgozat ami ezeket mind tartalmazta az is 4-e,majdnem 5ös(2pont híján)

2023. febr. 10. 17:02
 18/23 A kérdező kommentje:

Ha minden feladatot meg tudtál oldani, akkor biztosan sikerülni fog, valószínűleg 2-esnél jobbra is. Látod, hogy azért hasonlóak a feladatsorok, ha ezekkel nem volt probléma, akkor menni fog, megbukni biztos nem fogsz. Max ha lefagysz és nem csinálod meg őket. Ne stresszelj rá, tudom, hogy a tanárok hajlamosak hatalmas ügyet csinálni belőle, de az érettségi azért nem olyan nehéz és 2-est könnyű összeszedni, 25% nagyon kevés. Neked meg ennél jobban megy.

Köszönöm, mondjuk eléggé depis vagyok az érettségitől, már sírtam is otthon :D pedig 17 éves vagyok,és fiú

2023. febr. 10. 17:03
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tuti nem fogsz annyira leblokkolni ott sem, hogy 25% körüli eredményed legyen, kizárt! Ahhoz tényleg nagyon rossznak kell lenni matekból, hogy valaki csak annyit érjen el.

Én még elég régen érettségiztem mondjuk, azóta változhatott is a dolog, de nálunk mindenkinek jobb lett az érettségi jegye matekból, mint az iskolai félévi meg év végi jegye...

2023. febr. 10. 17:16
 20/23 anonim ***** válasza:
Az érettségi egyáltalán nem olyan nagy szám, mint ahogy elő van adva, a tanárok szeretnek parádézni, de jó lenne, ha egy kicsit próbálnád a stressztűrő képességed feltolni, mert ennél nagyobb szar lesz majd az egyetemen.
2023. febr. 10. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!