Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogyan tanuljátok meg azokat...

Hogyan tanuljátok meg azokat a tárgyakat , amelyek egyáltalán nem érdekelnek?

Figyelt kérdés

Gimis vagyok.

Az érettségi tárgyakat megtanulom, 4-es és 5-ös vagyok belőlük.

A többi tárgyból pl.: biosz, föci, ének, rajz 3-as körül vagyok, mert nem bírom rávenni magam a tanulásukra. Olyan, ritka esetben, amikor ráveszem magam, az első oldal után annyira unalmas, hogy nem tudok koncentrálni.

Maga a tudás, amit nyújtanak , tudom, hogy hasznos,érdekes, de nem látom értelmét és nem is bírok oldalakat megtanulni belőlük.

(kicsit hosszú lett:))

2023. jan. 30. 21:14
 1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként mérnökinfóra vagy proginfóra megyek majd.
2023. jan. 30. 21:17
 2/4 Matematek válasza:
100%

Én azt szoktam csinálni, hogy

Elkezdek zenét hallgatni (olyan nyugtatósat lágy), kávét iszok, friss levegő.

Én ezeket szoktam általában csinálni.

2023. jan. 30. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Műszaki szakon rajzon kívül (műszaki ábrázolás) az általad felsorolt tárgyak egyike sem lesz egyetemen. Felvételi pontjaid sem befolyásolják, a matek fizika megy akkor jó leszel
2023. jan. 31. 05:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Sehogy, 3-as 4-es voltam belőlük, nem foglalkoztam velük (nálam a biológia volt az abszolút mumus, de a kémia, földrajz se érdekeltek soha). Csak annyira tanuld őket, hogy megkapd a 4-est, de ha csak 3-as, akkor is hagyd őket ennyiben.
2023. jan. 31. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!