Szerintetek hülyeség, hogy már most elkezdtem tanulni érettségire?
Szerintem már elkéstél
6 éves korodban kellett volna elkezdeni.
Egyáltalán nem hülyeség, csak arra figyelj, hogy ne magolj, hanem próbáld megérteni. ne szó szerint tanulj, a tételeket is csak vázlatosan írd, hogy a saját szavaiddal tudd kiegészíteni. így elkerülhető, hogy elakadsz, ha egy mondat nem jut eszedbe.
sok sikert! :)
Abban az esetben baromi rossz, ha a lelkesedesed csak decemberig tart, mert mire tavasszal erettsegizel a felet elfelejted.
Ha kitartassz majusig(juniusig), akkor jo, de ezek a kezdeti nagy lelkesedesek mindig az uj tanev miatt van es karasz eletu.
De sok sikert, ha tenyleg vegig csinalod. Majd ird meg majusban.(:
egyáltalán nem hülyeség...
én idén csak kis érettségin veszek részt,még odébb van a nagy 2 évvel :)
de muszáj szóbelizni,és minden héten írunk egyik tételből és csütörtökön jön a 4.(összesen ugye 20 magyar tétel van)
Az a jó hogyha ilyenkor elkezdesz rá tanulni hogy sok időd van azokra a tételekre amiket kevésbé kedvelsz és nehezebben megy megtanulni.Esetleg ha számon is kéri tőled a magyar tanár (vagy bármelyik) hogy biztosra menjen hogy mindenki tudja és esetleg valami iszonyatosan hülyeséget tanul meg valaki netes tételből akkor kitudja a tanár javítani megtudja tanulni jól stb...szerintem ez tök jó és még nyersz is vele egy csomó időt,mert nem az utolsó hetekben kell majd mindent megtanulnod ahogy mások csinálják...pontosabban meg tudod tanulni a tételeket plusz dolgokat tanulhatsz hozzá így biztos hogy jól fog sikerülni :)
Sok sikert júniusra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!