Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Szerintetek hülyeség, hogy...

Szerintetek hülyeség, hogy már most elkezdtem tanulni érettségire?

Figyelt kérdés
Elkezdetem kidolgozni a tételeimet és szépen tanulgatni, hogy tudjam, pedig csak júniusban lesz szóbeli
2010. okt. 4. 00:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
a-a:)ügyi vagy!
2010. okt. 4. 00:47
 2/11 anonim ***** válasza:
Szeretnék ilyen előrelátó és szorgalmas lenni... Mondjuk az érettségiről már lecsúsztam, hogy előre tanuljak, de a vizsgáimra még kéne :D
2010. okt. 4. 00:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Miért lenne hülyeség? Manapság már ciki tanulni? Egész középsuli alatt rendszeresen tanulni kellene az érettségire, sokkal könnyebb úgy, mint ha 4 évig nem csinálsz semmit, aztán az utolsó egy-két hónapban nyafogsz, hogy hogy fogod megtanulni ezt a sok mindent.
2010. okt. 4. 06:12
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem már elkéstél

6 éves korodban kellett volna elkezdeni.

2010. okt. 4. 06:12
 5/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem hülyeség, csak arra figyelj, hogy ne magolj, hanem próbáld megérteni. ne szó szerint tanulj, a tételeket is csak vázlatosan írd, hogy a saját szavaiddal tudd kiegészíteni. így elkerülhető, hogy elakadsz, ha egy mondat nem jut eszedbe.

sok sikert! :)

2010. okt. 4. 09:36
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, az utolsó előtti meg kapja be :) Nem az volt a kérdés, hogy túl későn kezdtem e el, hanem túl korán.... nem akarom elfelejteni mire június lesz tudod..:) f.szfej
2010. okt. 4. 13:12
 7/11 anonim ***** válasza:

Abban az esetben baromi rossz, ha a lelkesedesed csak decemberig tart, mert mire tavasszal erettsegizel a felet elfelejted.

Ha kitartassz majusig(juniusig), akkor jo, de ezek a kezdeti nagy lelkesedesek mindig az uj tanev miatt van es karasz eletu.

De sok sikert, ha tenyleg vegig csinalod. Majd ird meg majusban.(:

2010. okt. 4. 14:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok, az alany-allitmany egyeztetesetol tekints el, bocsi.(:
2010. okt. 4. 14:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Kidolgozás nem baj, megtanulni sztem tök fölösleges, a nagy részét úgyis elfelejted júniusig meg évközben lesz elég tanulnivaló, akkor már a hátad közepére se fogod kínánni a tételeket. Persze ha ennyire lelkes vagy, olvasdgasd nyugodtan, akkor majd cska ismételni kell júniusban. Én nagyjából egy hétvége alatt (szóbelik előtti napokon) nyaltam be 20-20 irodalom-nyelvtan meg kb 16-17 törtitételt, matek emeltre előtte egy héttel készültem. Angolra meg a válaszhatóra (nekem francia volt) semmit nem készültem. Ötös lett az összes, na pont ennyire kell rá megszakadni.
2010. okt. 4. 16:33
 10/11 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem hülyeség...

én idén csak kis érettségin veszek részt,még odébb van a nagy 2 évvel :)

de muszáj szóbelizni,és minden héten írunk egyik tételből és csütörtökön jön a 4.(összesen ugye 20 magyar tétel van)

Az a jó hogyha ilyenkor elkezdesz rá tanulni hogy sok időd van azokra a tételekre amiket kevésbé kedvelsz és nehezebben megy megtanulni.Esetleg ha számon is kéri tőled a magyar tanár (vagy bármelyik) hogy biztosra menjen hogy mindenki tudja és esetleg valami iszonyatosan hülyeséget tanul meg valaki netes tételből akkor kitudja a tanár javítani megtudja tanulni jól stb...szerintem ez tök jó és még nyersz is vele egy csomó időt,mert nem az utolsó hetekben kell majd mindent megtanulnod ahogy mások csinálják...pontosabban meg tudod tanulni a tételeket plusz dolgokat tanulhatsz hozzá így biztos hogy jól fog sikerülni :)

Sok sikert júniusra:)

2010. okt. 4. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!