Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Móricz Zsigmond Légy jó...

Móricz Zsigmond Légy jó mindhalálig segítség?

Figyelt kérdés
Szép Estét! Szeretnék segítséget kérni az olvasónaplóban. Az lenne hogy Egy debreceni diák hétköznapja, Egy tisztes debreceni polgár háza, Nyilas Misi ,,bűne" a tanárok szerint. Nem olvastam el a könyvet ami picit probléma, de lusta is voltam meg mással is foglalkoztam. A válaszodat előre is köszönöm!
2022. nov. 30. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

xd

Mennyit fizetsz? Mi a kérdés?

A helyedben összeszedném magam, mert az ilyenek végzik a gyárban a szalag mellett minimálbéren tengődve.

2022. nov. 30. 19:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Millió olvasónapló és elemzés van fenn a neten. Egyet se találtál? Vagy konkrétan a gyk olvasók írják meg helyetted a házit?
2022. nov. 30. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor ülj neki és olvasd el. Nem olyan hosszú, ma este végezhetsz vele.
2022. nov. 30. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Aztán vagy-e már 16 éves?
2022. nov. 30. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Hát igen.... nyolcadikos kötelező olvasmány.. 😎
2022. nov. 30. 20:46
 6/6 anonim ***** válasza:

"Nem olvastam el a könyvet ami picit probléma, de lusta is voltam meg mással is foglalkoztam."

Tehát nem tetted meg a kötelességedet, de van rá jó okod, tudniillik az, hogy lusta voltál, meg mással foglalkoztál, ezért nézzük el neked, hogy nekünk kéne megírnunk a te házidat, ráadásul úgy, hogy azt hazudtad a regisztrációnál, hogy már elmúltál 16 éves? :DDDDD

2022. dec. 10. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!