Meg tudná valaki fogalmazni egyszerűen mi a Brit kelet-indiai Társaság?
Figyelt kérdés
Már több helyen utána olvastam, de nagyon hosszan és bonyolultan van megfogalmazva, én pedig túl egyszerűen tudom csak. Valami olyan megfogalmazás kellene, ami nem túl hosszú, de a lényeg benne van, és dolgozatban is elfogadják.2022. nov. 23. 22:15
2/4 anonim válasza:
Egyszerűen? Igen, egy társaság, de bonyolultan viszont. Fura akszentuson beszélő emberek társasága ur welcome🕺🏻
3/4 anonim válasza:
yay for me and my sister in law’s house was a little late and she didn’t want her hair to get up and down the street and i the car and then i the other one and i the one i and then the house 🏠 uwu
4/4 anonim válasza:
Közép- és kelet-ázsiai kereskedelemre szakosodott brit üzleti tömörülés, vállalkozás, sok előjoggal-versenyelőnnyel és hatalmas jövedelmekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!