Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valakinek van fogalmazása...

Valakinek van fogalmazása Hortyról?

Figyelt kérdés
Szép napot! Egy egy oldalas fogalmazása van valakinek a Horty korszakrol, esetleg régebből, amit betudna nekem kuldni ide leirva(, termeszetesen csak a keprol kimasolni es beilleszteni a szoveget. ) nagyon nagy segitseg lenne. A feladat a Horty korsazkban élo fiatal vagyok, mutassam be a hetvegem 1936bol. Nekem egy hasonlo fogalmatas is óriasi setitseg lenne.

2022. nov. 9. 15:51
 1/3 anonim válasza:

Horthy, így írják. Itt találsz filmhiradókat a korszakból, így megismerheted az akkori életet, ami alapján írhatsz valamit:

[link]

2022. nov. 9. 21:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Mutassam be egy hetvégémet ? Ennél egyszerűbb nincs, szamitogepet lecsereled könyvolvasasra a tv-t hetilap olvasasra es kesz is :-D vagy 2. lehetőség, péntek este 22:00kor lefeküdtem aludni, vasárnap este 22:00-kor keltem fel, sajnos ezt a hétvégémet is átaludtam.
2022. nov. 10. 12:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom Nektek!! Megjegyeztem , Horthy. Koszi!!:))
2022. nov. 12. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!