Hogyan kezdjek bele egy szakdolgozatba és egy gyakorlati naplóba? Sajnos még sosem csináltam ilyet,csak más jellegű prezentációkat és referátumot,lenne itt olyan,ako mutatna nekem egy vázlatot nagyvonalakban?

Figyelt kérdés
Akár ppt,word,vagy pdf formátumban

2022. okt. 22. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szakdolgozat az intézet honlapján fent szokott lenni a formai követelményekkel, részletes leírással. Gyakorlat megkezdése előtt pedig mi a Gyakorlati napló-ról is kaptunk egy instrukciós utasítást.

Vázlatot nem tudok adni neked, nem tudom, milyen szak, milyen gyakorlat, de biztos vagyok benne, hogy a honlapon fent van minden ezekhez kapcsolódóan.

2022. okt. 22. 20:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Szakdolgozatok elvétve vannak fenn a neten, próbálj keresni szakmádba vágót. Arra viszont figyelj, hogy minden tanszéken mások a követelmények, ha nincs fenn az evyetem honlapján, akkor kérd el a konzulensedtől a tájékoztatót. A gyakorlati napló pedig általában úgy szokott kinézni, hogy leírod, hogy mikor, hol és mit csináltál, illetve ebből mit tanultál.
2022. okt. 23. 10:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2022. okt. 24. 06:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!