Szophoklész Antigoné c. művében mi a kar szerepe?
Köszi az "értelmes" választ! Ezzel egyáltalán nem segítesz!!! Interneten úgy van leírva, hogy az én hülye eszem nem érti meg! Nekem egyszerű paraszt ésszel nyögjétek el 3 mondatban hogy mi a szerepe a karnak. Aki meg csak oltogatni akar, arra nem vagyok kíváncsi és a legnagyobb tisztességgel kérem, húgy HÚZZON EL!!! Aki meg olyanokat fog írogatni, hogy "hehe, bizony te rossz, lusta kislány vagy, ejnye-bejnye, keress utána, ne gondold, hogy én fogok neked keresni, meg hogy a szabadidőmből miattad fogok elvenni...." blablabla, azt jelenteni fogom! Mert ha arra van szabadidőtök, hogy oltogassatok a segítség helyett, akkor már segítségre is legyen! Úgyhogy a rosszmájú emberek ne írjanak! Ha nem tudtok segíteni, akkor minek vagytok az oldalon?! Na pá.
Aki meg veszi a fáradságot, meg az időt, annak nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!