Van quizletthez hasonló alkalmazás, ami ingyenes?
Nekem az Anki bevált. Az asztali gépre való program ingyenes, és nincsenek korlátozások benne. Az iOS appja fizetős, már jó néhány éve is drága volt (vagy 9 ezret fizettem érte annak idején, azóta biztos csak drágult, de egyszeri beruházásnak nem sajnáltam rá, amennyit használom), az androidost nem tudom.
Biztos amúgy, hogy fizetős lett a Quizlet? Régebben is nagyon promózták a prémium verziót, de anélkül is teljesen használható volt. Lehet hogy el van dugva regisztrációnál az a link, ha csak a sima ingyenes verziót akarod. Lecsekkoltam, nálam működik az ingyenes app.
Saveall. ai hasonló mint quizleten a learn funkció és lehet onnan importálni is.
Amúgy érdekes, appon nekem úgy írja hogy a havi előfizetés 3499 Ft/hó, évi 9290. Gépen meg 2090 Ft/hó, évi pedig 9345.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!