Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Időcsavar című könyv tartalma ?

Időcsavar című könyv tartalma ?

Figyelt kérdés

Nem találtam meg sehol .

Előre köszi a válaszokat !

2022. szept. 7. 05:56
 1/5 Pelenkásfiú ***** válasza:
55%

A borító és a hátlap között van. :)

Végre nem egy 100 éves könyvet adnak fel kötelezőnek és ezt sem tudjátok elolvasni? :/

2022. szept. 7. 06:22
 2/5 anonim ***** válasza:
86%

Fordítsd meg a könyvet, ott a rövid tartalma. Ezt hívják szabatosabban fülszövegnek is (mert régen mindig a könyv papírborításának belső oldalán, belső "fülén" szerepelt).

Hogy miről szól a könyv, ahhoz pedig olvasd el. :) Egyáltalán nem hosszú, hétvégén simán ledarálod. És csók a tanárotoknak, amiért igyekszik újítani a kötelezőkön!

2022. szept. 7. 07:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Plot summary -> Deepl -> átolvasod, s magyarosabbra írod

Hoszabban, fejezetenként:

[link]

A Szent Johanna gimi se 100 éves könyv, nekem valahogy mégis égette ki az agysejtjeimet, mikor elkezdtem olvasni. A Fanni hagyományaival tennél kb egy szintre.

Az Időcsavart nem olvastam, de a filmet láttam, amit belőle csináltak. (Csak úgy random, mert szeretem a sci-fit és a fantasyt). Nemigazán tetszett.

2022. szept. 7. 08:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm !
2022. szept. 7. 11:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Még annyi megjegyzésem lenne, hogy azért nézd meg, hogy pár nevet s helyszínt lefordítottak-e magyarra. Mert ha igen, akkor a hivatalos fordítással írd a tartalmat.
2022. szept. 7. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!