Kijön a matek? 2015-ben házasodtak össze, van már egy 5 és egy 2 éves gyerekük.

Figyelt kérdés

Bocsi nem egészen házi feladat, csak nem tudok koncentrálni a munkámra, mert nem értem, hogy nem jön ki a matek :D

Itt volt egy kérdés gyakorin. A kérdező 2015-ben, 7 éve házasodott meg, azóta is együtt vannak. Van egy 5 éves gyermekük, meg egy 2 éves gyermekük. Többen neki támadtak, hogy ez kamu, mert nem jön ki a matek, ha 7 éve házasok és a legnagyobb gyerek már 5 éves.

De szerintem kijön. 2015-ben volt ugye az esküvő. Ha a nagyobb 5 éves, akkor 2017-ben született, mivel most 2022 van. Ehhez 2016-ban meg kellett fogannia. Ami tök jó, hiszen 2015-ben házasodtak, tehát 2016-ban együtt kellett lenniük. Aztán jött a két éves gyerek. 2020-ban született, 2019-ben fogant meg. Akkor tehát 3 év van köztük, körülbelül az első szülése után 2 évvel lett terhes újra. Szerintem ez is kijön.

De abban a kib... kérdés alatt nem válaszolják meg, hogy miért nem jön ki nekik a matek és ez nagyon idegesít engem :D

Tényleg én számolok rosszul?!

2022. aug. 29. 10:48
 1/8 anonim ***** válasza:
linkeld már a kérdést....
2022. aug. 29. 10:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a "matekzsenik" úgy számolnak, hogy az 5-öt és a 2-t összeadják, mintha a gyerekek nem egy időben léteznének egymás mellett a kisebbik megszületése óta.
2022. aug. 29. 10:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Uramisten... Ez kérdés? Vajon mit nem tudnak? Hány hónap a terhesség?
2022. aug. 29. 11:08
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem akartam linkelni, mert akkor átmegy egy másik irányba a dolog, elég polgárpukkasztó a kérdés... :D

De itt van: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..

Közben érkezett oda is válasz, #2 igen ez lehetett valószínűleg.

Köszi mindenkinek :)

2022. aug. 29. 11:14
 5/8 anonim ***** válasza:
4: de hogy szedted elő ezt a HÉT évvel ezelőtti kérdést? :-D
2022. aug. 29. 11:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Kiemelte a kérdező és oda is kommentelt dicsekedni, hogy megmenekült a házassága és már két gyereke is van :D
2022. aug. 29. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Mikre van idő... :D
2022. aug. 29. 12:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Arra még senki nem gondolt, hogy házasság kötés előtt is élhettek nemi életét, ergo, akár előtte is megfoganhatott az a gyermek.

Ebben az esetben természetesen ez nem probléma, hiszen 7 év házasságban bőven belefér az 5 éves gyermek.

2022. szept. 4. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!