Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Nyereményjáték szövegértés...

Nyereményjáték szövegértés (többi lent)?

Figyelt kérdés

[link]

Kíváncsi vagyok, ti hogyan értelmezitek.

Ha valaki háromnál több hirdetést ad fel egy héten, akkor vajon nagyobb eséllyel nyerhet? Vagy csak a harmadik feladott hirdetésének a dátuma számít? (az volt-e az ezredik, vagy sem)?

2022. aug. 24. 18:18
 1/6 A kérdező kommentje:

itt van részletesen:

[link]

2022. aug. 24. 18:55
 2/6 krwkco ***** válasza:

"Ha valaki háromnál több hirdetést ad fel egy héten, akkor vajon nagyobb eséllyel nyerhet?"

Nem. Amikor feladta a hármat és bepipálta a checkboxot, akkor az a személy a játékben résztvevővé válik. Adhat fel további hirdetéseket, de a "legalább" miatt ez semmin nem változtat.

"valamelyikébe legalább 3"

Én ezt úgy értelmezném, hogy egy kategoriában ("valamelyikébe") kell 3 hirdetést feladni. A másik lehetőség az lenne, hogy "a következő kategoriákban összesen legalább 3..."

Ennek viszont ellentmond, a "akár egy, akár több kategóriában történő hirdetésfeladás számít". Ami inkább azt mondja, hogy összegezni kell a különböző kategoriák hirdetéseit.

"Vagy csak a harmadik feladott hirdetésének a dátuma számít?"

Bár a szöveg nem emeli ezt ki, de szerintem Felhasználó alatt a játékban aktiválódott felhasználót érti. Vagyis az számít, hogy mikor teljesítette az összes feltételt (3 hirdetés+checkbox.)

2022. aug. 25. 09:48
 3/6 krwkco ***** válasza:
Viszont az első link szerint a szervezők szándéka inkább az, hogy a kategoriákban egymástól független legyen a játék. Vagyis meg lehet többszörözni a nyerés esélyét, ha több kategoriában is van legalább 3 hirdetésed.
2022. aug. 25. 09:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Ez érdekes, mert úgy lenne igazságos, hogy aki sok hirdetést ad fel, nagyobb eséllyel nyerhessen.
2022. aug. 27. 00:32
 5/6 A kérdező kommentje:

Most van egy új nyereményjáték:

[link]

Ti hogy értelmezitek, hetente hány ember nyer?

Az adott heti játékban minden 2.000. (kettőezredik) olyan Játékos nyer a felajánlott heti nyeremények kimerüléséig, aki a játék héten legalább 2 db hirdetést feladott

a nyeremények felsorolásánál viszont nem írják, hogy hány db. heti nyeremény van

2022. okt. 24. 13:49
 6/6 krwkco ***** válasza:

Szerintem heti 1 és havi 2.

Viszont a fogalmazás tényleg megtévesztő.

2022. okt. 24. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!