Segítene valaki a házimban? ( S Ű R G Ő S )
Figyelt kérdés
Angol fogalmazást kell irnom aminek címe:
How can we make our cities more environmentally friendly?
Csak egy rövid fogalmazás kellene.
Segítsetek!!!!
Előre is köszönöm :)
2010. szept. 22. 21:46
1/10 anonim válasza:
szerinted valaki fog foglalkozni a te háziddal? föleg angolal?:/ hol élsz te gondolkozzál csak:)
2/10 anonim 

válasza:

legalább írnád meg magyarul és próbálkoznál lefordítani és abban kérnél segítséget...ne várd, hogy bárki elkészíti helyetted az egész házid este 10kor.
3/10 A kérdező kommentje:
tudom, h igazad van...:/
senki sem fgo foglalkozni az én házimmal.
D ötletek kelenénekazt kihagytam:)
2010. szept. 22. 21:52
4/10 anonim válasza:
It is to sit down and learn to English, and then look both of these and describe their own opinion.
5/10 anonim 

válasza:

Hát én meg tudnám írni, de az nem te vagy ;) Mit szeretnél beleírni, miről szóljon, stb.?
6/10 A kérdező kommentje:
foggalmam sincs, h miket írjak bele...
Ezért kérnék ötleteket, h mit tudnék beleírni
2010. szept. 22. 22:07
7/10 anonim válasza:
Kevesebb autó, helyette tömegközlekedés, kerékpár népszerűsítése, szelektív hulladékgyűjtés... ötletnek.
8/10 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. szept. 22. 22:24
9/10 anonim 

válasza:

Napkollektorok használata (pl. a suli tetejére, és az milyen hiperszuper lenne, mert az iskola meleg víz szükségletét kielégítené). Ilyesmit is írhatsz bele.
10/10 A kérdező kommentje:
Nah kész vagyok :)
Köszönöm az ötleteket, sokat segítettek. =)
2010. szept. 22. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!