Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mit jelent ez a kifejezés "A...

Mit jelent ez a kifejezés "A kiszállítást végző kirendeltségen."?

Figyelt kérdés
Röviden összefoglalva Amazon jelzett hogy a könyvet mit rendeltem futár kétszer idehozta de nem talált itt pedig ma végig itt voltam. Nagy nehezen sikerült megtalálnom melyik cég szállít ide hozzám mert amit Amazon ír hogy próbálja átadni csomagom egy külföldi cég. Mindegy sikerült megtalálnom magyar céget aki idehozza csomagom oldalukon megnéztem rendelésem státuszát. Ők tegnap is ma is ezt írták helyszín rublikába "A kiszállítást végző kirendeltségen." és mindkét ilyen sorhoz odaírták a pontos órát is. Ez azt jelenti akkor jártak lakásomon a lakásom jelenti kirendeltséget vagy hogy még nem indultak el még náluk a csomag és az ő raktárjuk jelenti kirendeltséget? Kösz
2022. jún. 15. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Világos, hogy az ő raktáruk!!
2022. jún. 15. 21:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem kösziiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2022. jún. 15. 21:28
 3/3 anonim ***** válasza:
2022. jún. 16. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!