Milyen témáról lehetne 20 oldalt írni?

punciról. :-P
egyébként tényleg bármiről. nekem biosz érettségire a projektmunkám akváriumi halakról szólt. és kb 25 oldal lett. 3 napomba se telt.

Rengeteg mindenről lehetne írni. Most ahogy bekerültem egyetemre és látom, hogy mennyit várnak el (beadandók általában 8 oldaltól 30 oldalig terjednek ellentétben a középiskolással).
Azt is teheted, hogy megnézel egy filmet és arról írsz, akár tudományos jellegűt, kijegyzeteled, utánaolvasol wikipedia-n, keresel hozzá anyagot a neten.
Mivel fiú vagy, biztos van kedvenc focicsapatod, autómárkád, aminek a történetét/fejlődését/jelentősebb alakjait/autóit leírhatod.
Akadnak olyan témák is, amik inkább kapcsolódnak az iskolához, hogyha mondjuk magyarból adták fel, lehet, hogy jobban örülnek, hogyha irodalmi jellegűt írsz. Mondjuk egy költő életét, műveit, akik az életével foglalkoztak, életműjelleggel bemutatod, de ne nyálasságra gondolj, meg lehet, hogy a 20 oldal kicsit sok, ha nem ilyen beállítottságú vagy.
Rengeteg téma van, próbálj szűkíteni, hogy mi érdekel:
- sport, szabadidő
- autók, járművek
- természet
- tévé, sorozatok, filmek
- irodalom, könyvek
- technika, számítógép
- utazás, földrajz
- egészség, biológia, táplálkozás
- technika, barkácsolás
- stb.
Remélem, azért valamit segítettem! :)
19/F

Angol (brit) hagyományok, történelem, szimbólumok, stb.
Most lesz nekünk angol verseny, ahová előzetes felkészülésnek kiadták Anglia és a Brit-szigetek országismeretét. Nem mondom, elég sok anyagot találtam hozzá. :D:D
(ha esetleg erre esne választásod és tudsz angolul, akkor: www.projectbritain.com) ;)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!