Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Milyen témáról lehetne 20...

Milyen témáról lehetne 20 oldalt írni?

Figyelt kérdés
Azt kaptuk leckének, hogy alkossunk egy 20 oldalas írást, bármiről. Szerintetek mik azok a témák, amiről sok forrás található a neten? 18/F
2010. szept. 19. 09:33
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudhatjuk, téged mi érdekel. Máropedig arról a legkönnyebb sokat írni.
2010. szept. 19. 09:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Akarmilyen nagyobb tortenelmi esemeny, tudomanyos felfedezes, matematikai problema, biokemia, Paris Hilton botranyai, finnugor nycs- magyar nyelv vita(pro es kontra), az autogyartas fejlodese, globalicazio, kornyezeti hatasok- az idojaras, klima valtozasa az elmult 100 evben, tarsadalmi problemak, kissebsegek helyzete a Europaban es a vilag mas tajaian, megelozheto lett volna a Titanic szerencsetlensege...+egyeb tobb szaz dolog, ami teged erdekelhet.(:
2010. szept. 19. 09:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Kösz! Igazából elég nyitott vagyok, szóval bármi érdekel... csak legyen hozzá megfelelő mennyiségű anyag, az a lényeg (:
2010. szept. 19. 10:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Történelmi és egyéb tudományos vagy féltudományos témákról a legkönnyebb írni. Én gazdasági szakra járok egyetemen, a 20 oldal az olyan átlag házidoga nálunk, történelmi és gazdasági témákból különösebb megerőltetés nélkül össze lehet hozni, neten és könyvtárakban is rengeteg forrást lehet találni hozzá. Arra nagyon vigyázz, hogy több helyről tájékozódj ugyanazon témában, mert sokszor teljesen ellentétes változatokkal is találkozhatsz, ami például összehasonlításként nagyon jó alapja lehet egy nagyobb házidolgozatnak, sőt ha a tanár elfogadja, valami kis állásfoglalást is belevehetsz utána, vagy például a több helyen olvasott véleményt szembeállíthatod azzal, amit csak egy helyen olvastál, és értekezhetsz arról, hogy vajon melyik igaz, és melyik miért azt írta.
2010. szept. 19. 11:20
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

punciról. :-P

egyébként tényleg bármiről. nekem biosz érettségire a projektmunkám akváriumi halakról szólt. és kb 25 oldal lett. 3 napomba se telt.

2010. szept. 19. 12:07
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
osrobbanas, errol meg is jelent egy konyv ami leirja az elso 4 percet...
2010. szept. 19. 13:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Liptai Claudia szereplése a médiában pasik miatt, Kiszel Tünde hülyeségei...
2010. szept. 23. 21:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Rengeteg mindenről lehetne írni. Most ahogy bekerültem egyetemre és látom, hogy mennyit várnak el (beadandók általában 8 oldaltól 30 oldalig terjednek ellentétben a középiskolással).

Azt is teheted, hogy megnézel egy filmet és arról írsz, akár tudományos jellegűt, kijegyzeteled, utánaolvasol wikipedia-n, keresel hozzá anyagot a neten.

Mivel fiú vagy, biztos van kedvenc focicsapatod, autómárkád, aminek a történetét/fejlődését/jelentősebb alakjait/autóit leírhatod.

Akadnak olyan témák is, amik inkább kapcsolódnak az iskolához, hogyha mondjuk magyarból adták fel, lehet, hogy jobban örülnek, hogyha irodalmi jellegűt írsz. Mondjuk egy költő életét, műveit, akik az életével foglalkoztak, életműjelleggel bemutatod, de ne nyálasságra gondolj, meg lehet, hogy a 20 oldal kicsit sok, ha nem ilyen beállítottságú vagy.

Rengeteg téma van, próbálj szűkíteni, hogy mi érdekel:

- sport, szabadidő

- autók, járművek

- természet

- tévé, sorozatok, filmek

- irodalom, könyvek

- technika, számítógép

- utazás, földrajz

- egészség, biológia, táplálkozás

- technika, barkácsolás

- stb.

Remélem, azért valamit segítettem! :)

19/F

2010. szept. 23. 22:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Angol (brit) hagyományok, történelem, szimbólumok, stb.

Most lesz nekünk angol verseny, ahová előzetes felkészülésnek kiadták Anglia és a Brit-szigetek országismeretét. Nem mondom, elég sok anyagot találtam hozzá. :D:D

(ha esetleg erre esne választásod és tudsz angolul, akkor: www.projectbritain.com) ;)

14/L

2010. szept. 24. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!