Mit ajanlotok? ???
Figyelt kérdés
Jövőre erettsegizek emelt matekbol.
Mivel szeretem a matekot így már minden egyes kozepiskolas témakört átvettem, magántanár segítségével.
Viszont gyakorolni kellene márcsak, vagyis jó sokat.
Kérdésem a következő:
Matematika gyakorló és érettségire felkészítő feladatgyujtemeny 1,2,3 megfelel erre a célra?
Vagy minden egyes matek temakor( kombinatorika, trigonometria, differenciál egyenletek stb…..) külön könyvből menjen?
Azaz vegyek külön trigonometria, vektorok feladatgyujtemeny, illetve külön algebra, halmazok stb????
2022. máj. 22. 14:42
1/4 anonim válasza:
Ha jól megy a matek, nem lesz nagy gond, de fontos az időbeosztás, stresszkezelés, koncentráció a vizsgákon. Ezeket a skilleket is lehet fejleszteni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
De amúgy gyakorolni csak kell, nem?
2022. máj. 22. 15:23
3/4 anonim válasza:
Pont ezt mondom. Próbálj meg pl. időre megcsinálni feladatsorokat. (Az utóbbi 10-15 év érettségi feladatait pl.)
4/4 A kérdező kommentje:
Jah értem.
Rendben.
Köszönöm.
2022. máj. 22. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!