Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valami tipp? Hetvegen meg...

Valami tipp? Hetvegen meg tanultam irodalombol egy jo nagy oldalt ,orultem is neki mert nem kaphatok 3as nal roszabb jegyet illetve nem is szeretnek kapni mivel ilyenkor altalaban el sirom magam

Figyelt kérdés
ma viszont ki derult hogy meg ket anyagbol kell felelni szoval osszesen 3anyagbol es barmelyiket kerdezheti ma nem kaptam erte semmit de nem tudom mit tegyek 4utan is meg suliba voltam ettem es ittam de nem megy a tanulas egyszeruen nem fog az agyam olvasgatom tanulgatom de semmi es meg holnap matek tzt is irok ,nem akarok hianyozni se de mindjart sirok olyan faradt vagyok ha csak az egyiket megtanulnom akkor is van egy harmadik es nem tudom mit tegyek mert ha csak olvasom nem ragad meg

2022. ápr. 11. 18:19
 1/1 beni king válasza:

Ha a matek jobban megy, akkor azt tedd félre.Próbálj meg lazítani, nyugodj meg, ne gondolj semmire csak az irodalomra. Olvasd át, utána nézzél gyakorlófeladatokat (Pl. NKP, tudasbazis, stb...) nem baj ha nem mennek, ha van vázlat akkor azt is nézd át, vagy ha nincs próbálj meg írni.

Ha írsz valamit, akkor jobban megmarad.

Ha viszont a matek nem megy annyira akkor felezd el az időt.

Remélem segítettem

2022. ápr. 11. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!