Valaki segítene egri csillagok olvasónaplóval?
Valaki tudna segíteni egri csillagok olvasónaplóban? Tudom, tudom, el kellett volna olvasnom, és el is olvastam. Egy gond van, hogy a könyvet az őszi szünetben kellett olvasni, és én november végére végeztem vele, az olvasónaplót pedig 1 hete kaptuk és bármennyire is próbáltam visszakeresni, egyszerűen NEM MEGY. Nagyon köszönöm a segítséget!
Itt az oldal: C:\Users\lulum\Downloads\20220312_103710.jpg (jobb oldal)
1 - Sajnálom, elméletileg a linknek, amit becsatoltam működnie kellett volna és ott lett volna a kép.
2 - Már rákerestem én is, de nem találtam ilyet, azt sem tudom, hogy a tanár miből fotózta a feladatokat.
Egyébként itt a feladat:
Kísérd figyelemmel egy-egy számodra kedves vagy fontos szereplő sorsának alakulását! Vedd figyelembe, hogy a történelmi események miként befolyásolják a történelmi események az egyének sorsát!
Pl. -Hogyan lett Gergőből, a szegény jobbágyfiúból a király hadnagya?
-Mi minden történt Vicuskával, míg Éva lett belőle?
A törökök portyázása Gergőt elrabolják, megszökik
így van benne az olvasónaplóban + még a 'Gergőt elrabolják, megszökik' alatt van 8 ilyen sor. Azt sem tudom, hogy kéne megoldani meg mit kéne csinálni itt. Lehet, hogy csak én vagyok hülye, de nem valami jó a szövegértésem.
2 vagyok, bocsánt és régen jártam már suliba :D
"1 - Sajnálom, elméletileg a linknek, amit becsatoltam működnie kellett volna és ott lett volna a kép."
Nézd már meg azt a hivatkozást amit beraktál!!
A saját gépedten mutat egy fájlra.
A SAJÁT GÉPEDEN! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!