Az jó ha a töri tz-ben a következő kérdésre ezeket válaszoltam?
Figyelt kérdés
"Milyen hatással volt Amerika felfedezése Európára és az egész világra? Mondj 3 példát!" Direkt nem hármat írtam, mert nem voltam biztos benne hogy ezek közül egy is jó lesz
1., A jezsuiták megtérítik az őslakosokat
2., Szolgák Afrikából -> Afro Amerikaiak
3., A jezsuiták harcolnak az őslakosokkal, védik őket (Las Casas Ordo Predikatorum)
4.,Új kultúrák, növények megismerése, elterjesztése
2022. márc. 16. 19:01
1/8 anonim 

válasza:

A 4. AZ, ami valóban fontos, a többi háromra összesen egy fél pontot ha adnék.
2/8 A kérdező kommentje:
összesen, vagy külön külön? XD
2022. márc. 16. 20:13
3/8 anonim 

válasza:

ÖSSZESEN, látszik, hogy gyakorlatilag semmit sem tudsz erről a korról.
4/8 A kérdező kommentje:
hatjo
2022. márc. 17. 14:12
6/8 A kérdező kommentje:
Hallod legyen mar eleted pls
2022. márc. 17. 18:17
7/8 anonim 

válasza:

A 2. és a 4. pont nem rossz, bár a rabszolgaságot ki lehetett volna fejteni. A jezsuiták érdekesség, de nagy hatást azért nem gyakoroltak. Amit kihagytál az az arany és ezüst beözönlése a kontinensre és ezzel összefüggően egy csomó következmény. A másik, ami a rabszolgasággal csak érintve volt a világkereskedelem kialakulása.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom, az arany, ezust banyaszatot egy masik feladatban részletesen kifejtettem.
2022. márc. 18. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!