Szerintetek ezek Groteszk irodalomnak; novellának számít? Bocsi hogy hosszú lett.
Kapálózom a ... tengerében. Nem süllyedek, nem is emelkedem, csak kapálózom. Hogy mióta? Nem tudom. Tudod mit? Nem is érdekel - csak kapálózom. Elfáradtam, fázom, de legalább fix helyem van - csak kapálóznom kell. Kapálózzunk együtt!
Villámlás, egy sötét árnyék, villan egy kés, sikoly, és a többi. Unalmas egy horrorfilm. Aprócska hang tör utat magának a zajtömegben, s elmosolyodom. Kész a következő zacskó popcorn. Megsimogatom az ölemben terpeszkedő, "Foltos" nevet viselő cica, letessékelem egy finom mozdulattal a földre, és kibattyogok a konyhába. A sós-vajas-kukorica illata kellemesen körül lengi a szobát. Kinyitom a mikrót, magamhoz veszem a tálat, és belemarkolok a frissen kipattogott magokba.
Miau.
Igen, tudom. Tej. Melegítsek neked tejet. Mint egy makró: Hűtőnyitás-hajolás-tejesdoboz-tál-öntés-lefety. Amióta itt lakunk, sokkal falánkabb és hangosabb. Többet iszik, többször és többet eszik, többet nyávog és egészen akaratos kis dög lett. De én így is imádom, meg már megszoktam. Majd valahonnan szerzek kólát úgy igazi a horror film, de most vissza az ágyba. Még lemaradok az első gyilkosságról! Pedig mindig az a legjobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!