Tudnátok nekem segíteni a Kőszívű ember fiaiban?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem tudja e, hogy az isaszegi ütközetben mennyi a magyar katonák száma, a magyaroknak hány ágyúja van és hány röppentyű ütegük2022. febr. 9. 19:36
1/6 anonim 

válasza:

olvassad el, legalább ezt a részt és ne a tudományos kategóriában kérdezzed!
2/6 anonim 

válasza:

mek.oszk.hu
letöltöd, és CtrlF-fel rákeresel a szövegben....
3/6 A kérdező kommentje:
Pont azért kérdeztem, mert a fejezetet már töbször is elolvastam, az ellenfélnél ezt részletesen leírják, de nálunk magyaroknál ezek az adatok nem megtalálhatók. (Mindezt úgy mondom, hogy háromszor elolvastam a fejezetet, illetve másokat is megkérdeztem, akik olvasták).
2 válaszoló, azért köszönöm a válaszodat, később még lehet hogy hasznos lesz.
1 válaszoló, szerintem ne itt kötekedj.Erre rengeteg másik hely van, ha valami nem tetszik görgess tovább és ne szólj hozzá.
2022. febr. 25. 22:03
4/6 anonim 

válasza:

ahhoz szólok amihez akarok, ha nem tetszik akkor el lehet tolni a bringát. Elolvastad már?
5/6 anonim 

válasza:

3000 huszár+69 ágyú. ezt tuti. A röppentyűkről nem sokat láttam
6/6 A kérdező kommentje:
4 már eleve az után írtam ki a kérdést, hogy elolvastam a könyvet :)
5 nagyon szépen köszönöm!
2022. febr. 26. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!