Milyen történetet írjak?

Pl. hogy nem tudod kinyitni, mert belül is kulcs van benne... Felhívod anyádat, nincs otthon.. felhívod még a többieket, senkit nem tudsz elérni... És ott állsz, nem tudsz bemenni...
innen elágazhat a történet, hogy bekéredzkedsz a szomszédhoz, vagy pedig kihívod a zárszerelőt...

A bejárati ajtó résnyire nyitva volt. Rögtön arra gondoltam, hogy betörők jártak a lakásban, hiszen mi mindig bezárjuk az ajtót. Gondolatban már azt számoltam, milyen értékes dolgok vannak otthon, mit vihetnek el a betörők: a tévé, a laptop, xbox (és itt felsorolsz minden elképzelhetőt), szerencsére készpénzt nem tartunk otthon. A legjobban az fájna, ha eltünne a fényképalbum, de csak nem viszik azt el a rablók, hiszen másnak az értéktelen.
De úristen, mi van, ha még mindig ott vannak? Féltem bemenni, leütnek, meg is gyilkolnak, hiszen szemtanú vagyok, biztos nem akarnak börtönbe menni.
Motoszkálást hallottam ,valaki keresett valamit odabent. Inkább elbújtam az oszlop mögé, tudom, hogy szégyen, de akkor is féltem. Annyira dobogott a szívem, hogy azt hittem, bent is meghallják. Már majdnem hívtam a rendőrséget, amikor láttam, hogy jön ki valaki. Fekete kabát volt rajta, fekete sapka, pont, mint amilyet apám hord.
A férfi megfordult, és matatott valamit az ajtón. Milyen jól nevelt betörő, bezárta maga után az ajtót. És akkor megláttam az arcát, először nem is hittem el, de az apám volt.
Hogy én milyen pánikolós vagyok, biztos csak a kulcsát kereste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!