Gazdaságtanból van egy házi feladat, amihez nem tudok hozzá kezdeni, még új az anyag, 2 napja vettük, de nem tudtam akkor bejönni órára egészségügyi okok miatt. Va-laki tud-na segíteni abban, hogy hogyan és mi szerint kezdjek neki ?
Az oktatót nem tudom elérni online, a többieket meg inkább hagyjuk, a fele vagy nem tudja, vagy nem érdekli.
Az a feladat, hogy kaptunk egy számviteli mérleget, amiben fel van sorolva különböző tételek, s melléjük összegek.
El kell készíteni a mérleg alapján a számlákat és fel kell rá vezetni a nyitás összegét.
Igazából nem is tudok neki kezdeni...nem ismerem, hogy ennek a feladatnak mi a módja, hogyan kell.
Aki csinált már ilyet, az el tudná mondani, hogy mi szerint kéne neki kezdeni ?
Mert így nem tudom, hogy hogy lesz ebből házi.
S amilyen a "helyzet" még lehet, hogy osztályzatot is adnak annak aki nem készíti el.
Lehet, hogy én kimaradok ebből, de nem szeretnék kockáztatni.
Köszi szépen! :)
Köszönöm szépen a linket!
Ez sok mindent elmagyaráz, csak épp azt nem találom benne, hogy hogyan készítsek számlákat.
Ilyet még nem csináltam.
Meg azt a másikat sem.
Az emberke sok mindent elmagyaráz, de nekem csak összegek vannak megadva, amikkel nem tudok mit kezdeni :/
Egészen biztosan velem lesz a bibi, de nem csináltam még ilyet és fogalmam sincs, hogy hogyan oldjam meg.
Egyébként ugyan ez a táblázat van nekem a háziban is, csak kiegészítve összegekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!