Tudnátok segíteni az alábbi történelem/földrajz házifeladatban?
Fel kell soroljak az alábbi országok mindegyikéből a következő kategóriákból egyet-egyet.
-Nevezetes étel
-Autómárka
-Nevezetes épület
-Nevezetes történelmi személy
-Híres történelmi esemény
-Nevezetes földrajzi helyszín
Az országok pedig a következők:
-Anglia
-Spanyolország
-Németország
-Franciaország
-Olaszország
Általános iskola 5. osztály?????
Szerintem ezt kb. két perc kiguglizni.
Ehhez tényleg csak google kereső kell.
pl: Franciaország autómárka. Első találatban van is három francia autómárka: Peugeot, Renault, Citroen
Kérdező, ezekre a kérdésekre egy átlag 10 éves fejből vágná a választ. A többit meg pillanatok alatt kikeresné.
Miért akarod másokkal elvégeztetni a házi feladatodat?
9: OK, akkor lássuk, te miket írtál!
Ha beírod az összes válaszodat, én megígérem, hogy írok többfélét is!
Olaszország:Carbonara,Maserati,Milánói Dóm,Caius Iulius Caesar,Mussolini Római menetelése 1922-ben,Etna
Anglia:Eredeti angol ételt nem tudok fejből(szerintem ez nem 10 éves szint ahogy írta valaki, fish and chips talán), Jaguar,Oxfordy Egyetem,Wellington,Stonehenge
Spanyolország:Tortilla(bár azt talán az olaszoktól lopták),Seat,Sevillai katedrális,Franco tábornok,Spanyol polgárháború,Gibraltári szoros
Németország:Gulyásleves vagy akár kolbász,Porshe,Reishtag,Lundendorff,Teutoburgi csata,Felső szilézia,
Franciaország:Baguette,Renault,Louvre,Foch marsall,Marengói csata,Loire völgye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!