19-ik századi új líra jellemzői?
Cica, ha nem tudod rendesen feltenni a kérdést sem, akkor mit vársz?
Melyik új líra? Magyar? Orosz? Tadzsik?
Már ne is haragudj, de ez nem olyan kérdés, amiben segítségre volna szükség. Egyszerűen lusta vagy kikeresni az interneten található kismillió vonatkozó forrás egyikét... Hát ezt senki nem fogja megtenni helyetted, úgyhogy markold magad tökön és csináld meg a házid...
Nem találtad? 🤣 Decuki! Akkor inkább neked kéne kicsit visszavenni a "Köszönöm a semmit ismét."-stílusból...
Pláne akkor, ha először a "magyar oktatás" kategóriába raktad ki a kérdésed 🤣 Mert segítek: az nem a magyar nyelv és irodalom oktatását fedi, hanem a magyarországi oktatási rendszerrel kapcsolatos kérdések helye...🤣🤣🤣
De jól van, a szövegértés láthatóan nehezen megy, ha már "szinte az összes oldalt átolvastad" és mégsem találtad meg a kérdésedre a választ.
Merthogy az első kérdésben található linken a találatok közül a 4., 7., és 8. például pont ezt tárgyalja.
Ez hogy nem jött át, ha már ennyire okos vagy?
"úgy őszintén, nem lett volna egyszerűbb csak beírni és tovább menni"
"erre nekem sajnos nincs"
És végre el is hangzott a két kulcsmondat.
Most mond azt, hogy több értelme volt leállni és veszekedni, mintsem segíteni.
Látom nagyon aranyosan próbálod kiforgatni a szavaimat, de segítek akkor neked, ha már te is ilyen barátságosan, és korrekten beszélsz a másikkal, nem, nem utána nézni nincs időm, hanem erre az értelmetlen vitára, amit úgy látom nem bírsz abbahagyni valamiért.
Azért, mert nekem van időm. De ki nem állhatom, mikor valaki nem képes önmagán segíteni, és arra vár, hogy valaki a szájába tuszkolja a sült galambot.
Erre vagy sajnos példa te is. Ajánlottam neked 3 oldalt, de te inkább szájkaratézol, minthogy végigolvasd őket és megpróbáld megoldani a feladatot. Tudod, egészen máshogy viszonyulna hozzád az ember, ha megpróbáltad volna megoldani a feladatot, és az ellenőrzésében kérnél segítséget... De nem, neked most rögtön oldja meg a problémád valaki, helyetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!