Mit kell tudjak a vilanyóráról?
Hogy konkrétan neked mit kell(ene) tudnod róla, azt a tanárod tudja megmondani.
Amúgy meg tényleg ott van a neten minden, amit el lehet róla mondani, minek írjuk le újra?
Mert a wikipédiát nyersnek találom és nem is mindig pontos. Kb féléve ugyanígy megkérdeztem a kismegszakítót és nagyon jó írást kaptam róla,meg is dícsértek engem(de nyilván nem vágtam fel vele)
Az,hogy ideírtok azért,h beszóljatok azt pedig én nem értem,csak menjetek tovább ,szerintem semmi sértõt nem írtam ami miatt muszáj lett volna belémkötni.
Akkor legközelebb írd ki a kérdés alá magyarázatként, hogy bővebb infót vársz, mint a wikipedia, vagy hasonló....
Meg hogy milyen órára kell, milyen terjedelemben.
"Annyit mondtak,h "seggeljem be holnapra" ez mind"
Ezt a tanár mondta így? Könyvetek nincs a tantárgyhoz? Ha van, akkor abból tanuld meg, amit ír róla. Ha nincs könyv és nem is volt még szó semmiről a villanyórával kapcsolatban, akkor elég lesz annyi, amennyit egy átlagember tudhat róla, olyasmi leírás meg van pl. itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!