Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Matekból soha nem voltam jó de mindig megtudtam csinálni a házit,most volt az első hogy nem értettem semmit belőle,20 percet gondolkodtam de nem értem,megkérdeztem apámat hogy segít-e a háziban,de csak elkezdett ordibálni velem hogy miért nem értem,szerintetek mit csináljak így?probálkozzak tovább megcsinálni vagy hagyjam,osztálytársaktól is kérdeztem hogy megadják-e de egyik sem adta meg
2021. nov. 18. 20:05
2/4 anonim 

válasza:

Hogyhogy megadják-e? Inkább azt kérd tőlük, hogy magyarázzák el.
3/4 anonim válasza:
szia, ha beírod a feladat témáját a neter (pl. törtek osztása(nem mondtad mien fajta), biztos talász róla egy videót, ami elmagyarázza hogyan kell, én is ezt szokom csináni, mert így szüleimet nem kell vele zavarnom, mégis kész lesz. De ha van osztálytársad, aki tud segíten(jó matkos, és hajlandó segíten) őt is megkérheted.
4/4 anonim 

válasza:

Ezek szerint interneted van, már csak a google kell megtanulni használni. Ma már minden fent van, integrálas, deriválás, dif egyenletek, mátrixok, minden. Csak keresni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!