Egy 3000-4000 szavas angol esszének mi lenne jó téma?
Sziasztok!
Kell egy 3000-4000 szavas angol esszét írnom.
Kell bevezetés 4-5 fejezet kb es egy lezáró rész.
Nem tudom mi lehetne a témám ami érdekes és nem unom el én se írásnál, se a tanár mikor olvassa.
Gondoltam, hogy esetleg valami pszichológiai téma vagy ahhoz hasonló egész jó lenne. De nem tudom pontosan mit szeretnék.
Pár ötlet nagyon jól jönne, plusz bármi tapasztalat ha van ilyesmi feladattal
Előre is köszi :))

Keress egy ilyen hosszúságú szöveget, hogy lásd, mennyi az annyi.
Bármi lehet, az a lényeg, hogy angolul legyen? Vagy fontos, hogy "esszé" legyen a műfaja?

3: igen, viszont ha nem tudom mi legyen a témám, úgy kicsit nehéz lesz kutatni ://
4: sehogy, mármint a tanárnő elmondta hogy kell, elmondta a határidőket és hogy az egészből kell majd egy előadást is csinálnunk
Research paper de nem kell a forrásokat elemezgetni csak leírni és a nagy témát kisebb fejezetekre bontani és ugye azokat is elnevezni
csak a témát nem tudom mi legyen, nagyon válogatós és bonyolult a tanárunk és ha nem tetszik neki a téma akkor simán lehúzza az egészet

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!