5. osztályban nehéz lesz a tanulás? És milyen tantárgyak lesznek?
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 13:02
1/7 anonim válasza:
Nem lesz nehéz.1-2 óra bőven elég lesz.(ha 3-as tanuló vagy,akkor is,ha jobb,akkor meg pláne)
Ugyanazok a tantárgyak lesznek,de asszem hozzá jön még a hon és népismeret és a tánc és dráma,de nem biztos.Nekünk ötödiktől volt 6.-ig vagy 7.-ig.Meg valamikor etika.:)
2/7 anonim válasza:
Dehogy nehéz, ha normálisan odafigyelsz és készül napi 1-2 órát. Én napi max 1 óra tanulgatással (közbe tévézés) kitűnő tanuló voltam. Na pont ennyire nehéz.
3/7 anonim válasza:
Biztos alapismeretekkel nem lesz nehéz. A fent említetteken kívül még a nyelv lehet új, ha azt még nem tanultál.
4/7 anonim válasza:
2-3 nap múlva megtudod milyen tantárgyak lesznek. :-D
de nem lesz nehéz. szerintem az egész általános nagy vicc. sőt az érettségiig minden.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!:)
2010. aug. 31. 08:45
6/7 anonim válasza:
Előnyök:-Nincs napközi,csak tanulószoba,igy nagyobb valószínüséggel nem kell benntmaradni.
-Nem is fojtatom mert látom,ezt 2010 -ben írtad:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!