Ahoz hogy toxikológus legyek milyen karon ill. szakon kell tanulnom? Magyarországon el tudnék e vele helyezkedni, és kb. mennyi egy toxikológus fizetése?
Középiskolás vagyok igaz még 2 évem van az egyetemig, de úgy gondoltam ideje lenne már gondolkoznom azon, hogy hogyan tovább.
Mivel a tudomány nagyon érdekel, így arra a döntésre jutottam, hogy emeltezni fogok kémiából és biológiából. Eddig az orvosin gondolkoztam mivel nagyon érdekel, de más kémiával és biológiával kapcsolatos irány is jónak bizonyulhat, mivel az orvosinak azért vannak hátulütői, és a szüleimnek sem tetszik,hogy orvos akarok lenni, de nem ez a fontos, azért keresgélek, és próbálok informálodni, más szakmák iránt is és eddig az orvosin kívül a toxikológiára, gyógyszerészetre, bio ill. vegyészmérnökire vagy valamilyen kutatással kapcsolatos dologra gondoltam.
Ha ezekkel kapcsolatban is van valakinek tapasztalata, tanácsa előre is köszönöm!
A tanulás számomra nem akadály, szorgalmas vagyok és ha valamit el akarok érni minden tőlem telhetőt megteszek azért hogy sikerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!