Hogyan írjam le ezt a fogalmazást?
A legszebb napom az volt, amikor megszületett a testvérem. Mind a mai napig úgy él bennem mindez, mintha nem is olyan rég történt volna, pedig már eltelt 5 év azóta. Sokszor gondolok arra, bárcsak megállítható lett volna az idő, hiszen akkor tobább tartott volna az a nap. Reggel telefonált anyukám, hogy ma testvérem lesz, elindult a szülés. Nagymamámmal elindultunk a kórházba, miközben elmesélte azt a napot, amikor én születtem. Csak hallgattam, hallgattam, szinte minden szavára emlékszem. Elmesélte, hogy milyen nagy izgalommal vártak engem is, és ő volt a legboldogabb ember a világon amikor megszülettem. Úgy éreztem nagyon hamar ott voltunk a kórházban, pedig 40 km-re van a lakhelyünktől. Mire odaértünk, megszületett a kistestvérem. Ha tehetném, meghallgatnám szászor is Nagymamám meséjét, aminek mire a végére ér, egy mégcsodásabb dolog történik velem, kistestvérem születik.
Valami ilyesmire gondoltál? Hanyadikos vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!