Milyen szavakat kellene beírni a mondatokba? (angol)
vonzatos melléknévnek tűnik (adjective + preposition)
:)
Fogalmam sincs, phrasal verb-ek vagy adjective + preposition-e, de lehet hogy csak azért kaptál "félig meddig hasznos"-at, mert a kérdező még mindig nem tudja, hogy mit írjon a kipontozott részbe. Ez a pontozási hozzáállás itt előfordul.
Kedves #6., abszolút nem izgat, mit kaptam, csak muszáj volt rajta vigyorognom, mint ahogy általában teszem, amikor jó válaszokat lepontoznak, hibás válaszok 100%-on maradnak. Ez az én hozzáállásom, mint ahogy lepontozni sem szoktam, kivéve a kifejezetten ártó szándékot. (Neked is zöldet adtam, pedig kb. ugyanolyan hasznos a kérdés szempontjából, mint az enyém, viszont megtiszteltél azzal, hogy válaszoltál, és ezt köszöntem meg a zölddel.)
Az persze tény, és reméltem, hogy lejött, hogy a hármasnak válaszoltam, s nem a kérdésre. Azért nem, mert szívesebben segítek, mint más helyett dolgozom. Ha itt lettek volna a kérdező megoldásai, szerintem többen rámozdulunk, helyeslünk vagy javítunk.
Kedves kérdező, bízom benne, hogy nem csak egy szó lehet a megoldás, mert a deciced után így hirtelen csak főnévi igenevet tudok elképzelni - de majd kijavítanak a többiek.
Az mondanám: to choose/to take, has, be.
Szép napot mindenkinek.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!